2009-06-17

tisdag =)

Hej hej vanlig tisdag!

Idag ville inte små trollen till sitt dagis stortroll sa att han hade ont i magen och då fick lilltroll det med! Så var diskussionen i gång... suck!!!!!
Stortroll rosenrassande och skrek och slängde saker omkring sig och då blev jag inte helt glad på honom, för någon magont hade de inte det kan jag lova, varför, varför, varför blir det så här vareviga dag vi ska till dagis jag pallar snart inte längre med hans sätt, hur ska man bryta det!
Jag vet att det är svårt att komma in i vardagsrutinerna igen efter att varit hemma i en hel vecka! Men när jag frågade om de ville cykla till dagis så sken båda trollen upp och ropade med en mun JAAA!!!
Stortroll kläde sig t om strumporna och sandalerna utan diskussion som annars också hör till varje gång, denna gången var det lilltroll som strullade med på klädningen, fick påminna om cykelturen och då gick det bra!
De var super duktiga på att cykla till dagis och lilltroll cyklade ditt själv för första gången han sken ikapp med solen när han kom fram sa han - mamma jag klarade det!
Jag lovade att ringa H och säga att de hade cyklat och de skulle cykla hem ikväll. Det första de hade frågat H när han hämtade nu ikväll var om jag ringt! De var eld och lågor från dagis och de få kompisar som var kvar skulle minsann se de cykla hem! Barn är för gulliga!!!
Annars har det varit en bra dag!
Ha det nu bra tills vi ses och hörs kramar från / Melsvammel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar