2009-06-21

regn, regn & åska

Hej på er !

När vi gick upp midsommarafton var det fint väder med mycket blåst, vi fixade och trixade lite inne, funderade på om vi skulle vara ute men ju längre tiden gick ju sämre blev tyvärr vädret, vid ett tiden ja då brakade regnet in tillsammans med åskan så himla typiskt.
Vi som hade tänkt att gå och dansa kring midsommarstången men men det är ju typisk svensk midsommar!!!
Vid fyra tiden så passade vi på att äta sill, ost, gräddfil, ny potatis, köttbullar och korv mm. Det blev långbord inne och en och annan snaps så humöret var på topp
fast det regnade och åskade till och från hela kvällen men vi hade det mycket trevligt ändå, det blev inga utomhus aktiviteter men en del av sällskapet hittade wii:et så de körde snowboard och det är inte alla som gör det en midsommarafton men kul hade de i alla fall.
Vi duckade fram mer mat sallad med ungsbakade ny potatisar, ny potatis, tatsiki, beanässås och så grillades det korv, kött, grillspett i mängder vi åt så vi höll på att äta ihjäl oss!!!
Efter detta så var det jordgubbar, glass, vispad grädde och mjölk och de flesta åt av detta också sen var vi så mäta att vi nästan sprack i sömarna!!!
Men vi hade det så trevligt och det gjorde inte så mycket med vädret!!!
Hoppas att alla som var här hade det trevligt för det hade vi !!! Tusen kramar till er som vill och vågar / Melsvammel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar