2010-07-27

bilder från den senaste veckan!

Ja här spelas det minigolf för första gången och alla spelar efter sina egna regler, så rätt fort så lades protokollet åt sidan, men huvudsaken att alla är nöjda och glada, L är allt en riktig hejare på att fuska,(eller skriva om reglerna) man får tydligen flytta golfbollen om den kommer i kant och detta tog L fasta på så han flyttade golfbollen från kanten och la den i kant med hållet och vips så gick den ner på slag två! Denna bilden skulle varit sist i denna bildserie men vi kommer liksom inte helt överens jag och bloggen så ni får hålla till godo med detta resultat!
L på Ystads camping, när han fick hjälpa den roliga clownen att trolla fram en liten söt vit kanin, L var så stolt så. Han verkligen älskade denna clown föreställning som var gratis och varade en hel timme. M var på lekplatsen och hoppade studsmatta och spelade biljardgolf under tiden=)


Som bilden avslöjar så är det bröllopsfest på gång för våra goda vänner F & T lycka till nu vänner =) Det var hur trevligt som helst god mat, massa god dricka och trevliga människor, det var en helt underbar lördag!
Min käre make, så fin så på F & T:s bröllopsfest, ja det är snart sju år sedan vi gifte oss, vart har den tiden tagit vägen, ja det kan man allt undra? Ett hus, två killar en katt och en massa bekymmer men ännu mer kärlek, Jag älskar dig H puss din fru =)
Klicka på bilden och läs om du vill!
Ja här skulle det badas men det var ju för sjutton inte mer än 14 grader i vattnet, jag var nere till vaderna och det tog två dagar att töa jag lovar, M som är vattentokig gick i långt om länge till midjan men snabbt in till stranden igen och han doppade sig inte, det händer ALDRIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar