2008-08-13

Sommaren är kort (känns det bekant)

OJ det var läääängesedan jag plockade.....menade skrev sommaren 2008 ärmar sig slutet och här kommer en kort sammanfattning av den!!

Har jobbat som en tok hela långa (korta) sommaren och det har varit skoj har nu en veckas semester och då kommer alla måsten mm men jag försöker strunta i dem!!!

Prinsarna har varit på djurparken med sin mamma, mormor och moster och det var en underbar dag vi fick tillsammans. Prins nr:2 blev helt överlycklig när han blev klok på att där fanns hans älsklings djur groder i många olika varianter han bara älskar dessa läskiga små varelser förstår inte och delar inte hans passion för detta!
Prins nr 2 älskar att springa omkring har så himla mycket spring i bena. men grävmaskiner det är kul och det finns på denna djurpark så dagen var ju toppen !!

Har varit mycket med min syster och hennes familj denna sommar det har varit allt från rally, bad ärtsafari å en å annan grill/pizza kväll och en hel del kaffe med skitsnak och det har varit mysigt! tack för att ni finns vi kommer att ha det kul framöver också!

Har varit på beachen Bjärred med prinsarna en dag. 1 dopp hann vi med innan vi skulle fika med saft och bulle och en jäkla massa krus i kaffet och på bullen ÖRK! men det värsta var invationen av getingar det var inte klokt så vi bestämmde oss för att fara hem till vårat utomhusbad ocgh det blev lyckat ingen grus i kaffet och inte så många getingar.
Så detta gjorde vi om ett par gånger när vädret tillätt;)

Så prinsarna har haft ett bra sommarlov med pappa och lite med mamma och där är en del saker kvar som vi ska göra innan hösten kommer på riktigt;)

kram ar Melsvamml

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar