2008-08-13

Mini semester (3dagar)

Hejsan hej på dig där ute!

Prinsarnas farfar och farmor har hyrt stuga i smögen (ja en liten bit innan smögen) Campingen heter solvik ialla fall det vet jag!
Jag jobbar 7-16 på måndagen (21/7) och vi hade bestämmt oss för att köra tidigt tisdag morgon men vi är inte sämre än att vi ändra oss (rätt vanligt)så vi stack kl:19 och var framme 22.45

På vägen ditt tittade prinsarna på tv ja de är lite (mycket) bortskämda så bilresan gick av bara farten inte ett ända stopp det är ju rally melen som kör! Storprins sommnade när vi kört ca 2 timmar men lillprinsen honom är det ingen film som tråkar ut och ingen musik heller för den delen, den blev han ju pigg av vad är det för fel:) Men trogen vana somnade lillprins 15 minuter innan vi kommer fram!

Men nu blev det tre hela härliga dagar att ta igen sig på och vi kom med det fina vädret kan man säga:)så kvällen vi kom upp på var det lite skitsnak och förberedande av sänggående och det var spännande värre för prinsarna vi sov på ett loft Kul!


Har varit vid havet en massa gånger och badat en hel del tom melen kom i!!! det var faktiskt riktigt skönt men jag tror inte det var 20 grader som svärfar sa;)Fiskat krabbor har vi också gjort samt klättrar och hoppat på stenenklipporna det har varit super härligt.

Har varit i Smögen och Lysekil med och det var mycket vackert funderar på en åter resa hit någon gång. har sett riktiga HAJAR till lillprins förtjusning alla fiskar i hans värld är just hajar av någon anledning:)

Mycket bra lekplats fanns det på campingen med både för små, mellan och stora barn men det bästa enligt storprins är att här fanns två grävmaskiner som inte koster pengar som på djurparken!

Dessa tre dagar gick fortare än fort så nu är vi hemma igen sedan ett tag!
Tack för dessa sköna dagar sväfar/mor.

Vi tog solen med oss hem (liten del av den) för vi vill ha sommar i Skåne nu;)

PS. När vi skulle till badplatsen gick man igenom en allé och det sa lillprins varje gång att deet var läskigt han är bara för rolig!!

Kramar melsvammel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar