2011-02-05

Lördag


Lördag är nog veckans bästa dag, man har liksom hela veckan bakom sig och man har en ledig dag till innan nästa vecka drar igång, ja så här kommer det se ut en vecka till för sedan börjar jag att jobba=)
M är hos mormor och har det bra med skogspromenader och en massa bus med hunden =)
Ja och L är hemma med en massa vattkoppor dock inga nya idag så han är på bättringsvägen så det blir troligen dagis på tisdag, då har han varit hemma en hel vecka!
Idag hade vi sovmorgon alla och det är ju så gött, sen frukost/lunch sen lite slappade med L i soffan innan dagens sysslor tog vid, städat, renbäddat, tvättat storstädat L:s rum tandgnissel för att L fick hjälpa till att städa sitt rum. Under morgondagen så får M ha hjälp med att få storstädat på sitt rum. Det som är kvar tar vi i morgon för nu ska det hållas lördag och maten ska påbörjas, sedan är det lördags mys med L och maken och en bra film=)
Just nu så leker L med sin älskade tågbana som jag hjälpte honom att bygga för en stund sedan. Det är härligt att höra honom leka! Han har mycket räls broar och stationer nu så är det ju kul=)
Nä nu var det maten som kalla på min uppmärksamhet. Ha nu en trevlig lördag för det ska jag ha! Kramar från /Melsvammel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar