2009-12-23

lille jul



Hej alla!

Ja idag är det lille jul, jag har tillbringat mestadels av dagen i sängen med denna mindre trevliga migrän, men vid två tiden kom jag upp och sedan fick jag lite energi, fick hjälp av mina killar att fixa det sista inför imorgon och det känns skönt.
Efter kvällsmaten så blev det film time polarexpressen den var jättebra det tyckte alla i familjen och till detta hade vi glögg, pepparkakor och godis som vi mumsat i oss. Barnens kusin ringde och pratade med killarna detta var riktigt kul att höra dem!
Innan säng gåendet ikväll så satte vi ut en tallrik med pepparkakor och ett glas mjölk till tomten, hoppas han blir glad=) så nu har vi en lillebror som sover medans storebror inte kan somna detta är nog tomte feber allt=)
Imorgon till frukost ska killarna få vars ett brev fån nordpolen, undra vad de kommer att säga om det. Imorgon är det napp jakt som gäller alla nappar i detta huset kommer att plockas ihop i en påse som tomte far får med sig att ta hem till tomte bebisarna, vi får se hur det hela fungerar, hoppas att det går bra, men ikväll var lillebror helt med på noterna och vi har pratat om detta de senaste månaderna.
Ni får alla ha en riktigt God Jul många långa kramar till er/Melsvammel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar