2008-10-08

Ledig dag Skönt

Hej på er där ute!

En sån vacker höstdag vi har haft idag jag blir så glad när det är fint väder, men mina fönster är verkligen i behov av en GROV rengöring men tyvärr känner ingen för att göra det till mig!! Det är så synd om mig! Ja och jag orkar inte de med fönster idag hoppas på fint väder om två veckor då jag är ledig på helgen.

Mina prinsar har varit hemma idag med sin mamma och haft en riktig mysdag , nästan inget bråk och tjafs det har varit hur skönt som helst det är roligt med barn när de är snälla och bara lite busiga;) Vi har lekt lite med bilar, tittat på TV och ritat lite teckningar mm.

Fick ett ryck innan idag och städade toan och röjde rejält i köket alla papper och tidningar och annat bråte åkte i soporna så det rök om det! kände mig så stolt så så i morgon (förhoppningsvis) ska jag ta tag i hyllan som står i matrummet och tömma den på sitt bråte och kasta ut hyllan. ev städa prinsarnas lådor i köket också så jag får ner en del där, måste komma ihåg att vattna blommorna med för jag jobbar hela helgen så då orkar jag inte göra så mycket!

Träffade min kusin och hennes söta goe lille bebis igår helt underbart att hålla en bebis igen, min bebis blir ju snart tre år och denna lille varelse är 5 månader skillnad det! ja det är underbart med små bebisar:) Träffar denne bebis nästa vecka också sån lyx jag har;)

Nä nu har jag svammlat färdigt för den här gången

kramar från Melsvammel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar